Προελευση Ενδυματων

Μεταχειρισμενα Ρουχα (Original) Απο Τη Γερμανια, Την Αυστρια, Τις Ηπα Και Τον Καναδα

Προκειμένου να παρασχεθούν σε σας τα υψηλής ποιότητας προϊόντα έχουμε αφιερώσει πολύ χρόνο και προσπάθεια στην υψηλής ποιότητας πρώτη ύλη (επίσης γνωστή ως Original ή Credential).

Με τα χρόνια έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες συλλογής για να διασφαλίσουμε τη συνεχή ροή Original υψηλής ποιότητας.

Τα ρούχα που ταξινομούμε προέρχονται από χώρες με υψηλό βιοτικό επίπεδο που φιλοξενούν τις πιο γνωστές μάρκες ενδυμάτων στον κόσμο.

null

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

null

ΑΥΣΤΡΙΑ

null

ΗΠΑ

null

ΚΑΝΑΔΑΣ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ORIGINAL;

Τα Original (ή Credential) ρούχα είναι τα μη ταξινομημένα, ανέγγιχτα απορριφθέντα ρούχα που παραμένουν στην αρχική κατάσταση και στις αρχικές σακούλες που κάποιος έδωσε τα αντικείμενα στη φιλανθρωπική ή εμπορική εταιρεία ανακύκλωσης.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΡΟΥΧΩΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ

Η κύρια μέθοδος συλλογής χρησιμοποιεί κάδους συλλογής για απορρίμματα υφασμάτινων προϊόντων μετά την κατανάλωση.

Οι εταιρείες συλλογής τοποθετούν ειδικά σχεδιασμένα containers που προστατεύονται από κλοπές και κακές καιρικές συνθήκες μπροστά από καταστήματα και στακοινοτικά κτίρια σε όλες τις πολυτελείς περιοχές της πόλης.

Αντί να τα ρίχνουν στα οικιακά απόβλητα, οι άνθρωποι σε αυτές τις περιοχές έχουν την πολύ προτιμότερη και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή να απορρίψουν τα ανεπιθύμητα ρούχα τους στους κάδους συλλογής επιτρέποντας την περαιτέρω διαδικασία αξιοποίησης υφασμάτων.