Διαδικασία Διαλογής

Διαδικασία Διαλογής Χρησιμοποιημένων Ρούχων

Στις εγκαταστάσεις διαλογής της εταιρείας οι έμπειροι επαγγελματίες μας ταξινομούν και βαθμολογούν κάθε ρούχο, αξιολογώντας το με βάση ένα καθορισμένο αριθμό κριτηρίων.

Χρειάζεται πολύ έμπειρο προσωπικό με προσοχή στη λεπτομέρεια και τη γνώση των τύπων ινών, των brand και των τάσεων της μόδας. Οι ταξινομητές μας περνούν από εκτενή εκπαίδευση 6 μηνών για να αποκτήσουν όλα αυτά τα προσόντα εξασφαλίζοντας σταθερά υψηλή ποιότητα.

Πρωταρχική Ταξινόμηση

Στο αρχικό στάδιο διαλογής όλα τα αντικείμενα διανέμονται σε διάφορες βασικές κατηγορίες όπως: Εξωτερικά Ενδύματα, Πουλόβερ, Μπλουζάκια, Πουκάμισα, Ρούχα Του Κάτω Μέρους Του Σώματος, Παιδικά, Οικιακά Υφάσματα, Παπούτσια και Αξεσουάρ.

Δευτερεύουσα Διαλογή

Στη δευτερεύουσα φάση κάθε στοιχείο από κάθε βασική κατηγορία βαθμολογείται σύμφωνα με ένα αυστηρό σύνολο κριτηρίων βαθμολόγησης ποιότητας. Οι επαγγελματίες μας φροντίζουν για τη διαλογή περίπου 250 αντικειμένων σε διάφορες βαθμίδες ποιότητες.

Μια εκτενώς εκπαιδευμένη ομάδα διασφάλισης ποιότητας που εκπροσωπείται από τους πιο έμπειρους βαθμολογητές μας επιβλέπει και παρέχει συνέπεια σε επίπεδο ποιότητας.

Διανομή Ποιοτικών Βαθμίδων

Ακολουθούν τα κατά προσέγγιση μερίδια της κατανομής διαφορετικών ποιοτικών βαθμίδων μετά τη δευτερεύουσα φάση διαλογής.

E

1

A

B

R